Fonfeel

EEN Baan in vakantiesfeer

Je krijgt geen tweede kans op een eerste indruk. Daarom doet Fonville er alles aan om elke gast in "onze" vakantieparken een frisse start van een mooie vakantie te geven. Wij zijn trots op de kwaliteit die we met onze teams leveren en snappen dat die kwaliteit begint en eindigt bij onze mensen. Daarom investeren we veel in de instructie, ontwikkeling én gezondheid van onze medewerkers. Persoonlijke aandacht gaat daarbij hand in hand met het gezamenlijk vieren van successen.

Voor diverse parken zijn wij op zoek naar gedreven medewerkers die onze teams komen versterken. Bekijk de video voor het Fon-feel gevoel.

 

 

OVER FONVILLE

Het is Fonville's ambitie om middels een regionale marktbenadering een landelijk en toonaangevende allround schoonmaakorganisatie te zijn. Dit doen wij door op een proactieve en onderscheidende wijze de locaties van onze opdrachtgevers écht schoon te houden. Dankzij de deskundigheid, betrokkenheid en trots van onze medewerkers, faciliteren en ontzorgen wij onze opdrachtgevers met duurzame processen. Door focus op groei, rendement en onze sterke FONfeel  kernwaarden, verbeteren wij onze dienstverlening continu.

Deze kernwaarden zijn onze bouwstenen voor langdurige relaties. Met opdrachtgevers én onze medewerkers:ONZE FONfeel WAARDEN