Vakantie/bijbaan

Over ons

Onze mensen zijn zonder uitzondering zeer vakbekwaam. Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor hun werk. Schoonmaken kan iedereen, maar professioneel schoonmaken is een vak apart wat aan onze medewerkers toevertrouwd is.

Samen werken met Fonville, betekent “Samen Uitblinken”. Sinds 1972 maakt Fonville schoon. Écht schoon. Van familiebedrijf opgericht in 1972 tot toonaangevend schoonmaakbedrijf met zes vestigingen door heel Nederland. Iedere dag opnieuw werken ruim 1.200 medewerkers aan een schone, gezonde en prettige leefomgeving. De langdurige relatie die we met veel van onze opdrachtgevers hebben, is daarvan het bewijs!

 

Onze Fonvillers

Fonville werkt met vakkundige en flexibele aanpakkers. Medewerkers die oog voor uitstraling in elk detail hebben. We werken met mensen die kwaliteitsgericht, klantgericht en betrouwbaar zijn. Doormiddel van onze eigen Fonville Academie investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. We investeren niet alleen in vakkundig schoonmaken, maar ook in gezond en veilig werken, sociale omgang en het zelfstandig en pro-actief kunnen handelen.

Snel én efficiënt

Onze organisatie kent korte lijnen. We zijn onder andere met elkaar verbonden door onze ‘Fonville Uitblinkers App’. Hiermee kunnen we snel én efficiënt met elkaar communiceren en delen we alle relevante informatie met al onze medewerkers.

Voor onze opdrachtgevers hebben we de Fonville ‘Facility-app’ beschikbaar. De Fonville Facility App is het meest geavanceerde App-platform in de schoonmaakbranche. We gebruiken de Fonville Facility App voor het vastleggen, registreren, controleren en verantwoorden van deze afspraken. We geven opdrachtgevers inzage in onze kwaliteitschecks, rapportages, interne formulieren en het ‘schoonmaak-logboek’.

Missie: Samen Uitblinken

Het is onze missie om onze opdrachtgevers en medewerkers te laten uitblinken! Fonville is een landelijke schoonmaakorganisatie met een sterk regionaal karakter. Onze deskundige, klantgerichte en flexibele medewerkers zorgen voor de beste resultaten. Wij zijn een mensgerichte en innovatieve partner met oog voor duurzaamheid en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Samenwerken met Fonville betekent ‘Samen Uitblinken’.
 

Visie

Door samen met onze opdrachtgevers en medewerkers uit te blinken, leveren we een bijdragen aan een schone en duurzame leefomgeving.
 

3 Zekerheden

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daar kunnen onze opdrachtgevers en medewerkers van op aan. De drie zekerheden van Fonville zijn; Vakmanschap, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen.
Spreekt Fonville jou aan, kijk dan of er een vacature is bij jou in de buurt én vergeet vooral niet te solliciteren.
 

Vakmanschap-icoon       
       Vakmanschap              Verantwoordelijkheid                  Vertrouwen

Bekijk vacatures